Bolagets uppgift är att aktivt delta och leda utveckling av framtidens glutenfria mat. Bolaget skall utveckla och förädla konceptet, samt försälja ekologiska livsmedel och idka därmed förenlig verksamhet, samt handel med värdepapper. Bolaget ska även aktivt driva uppskalning av konceptet.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 413 | 650 | 514 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 15 | 46 | 83 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 12 | 46 | 83 |
Årets resultat (tkr) | 4 | 46 | 83 |
Summa tillgångar (tkr) | 1 594 | 798 | 757 |
Antal anställda | 4 | 2 | 2 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 413 | 650 | 514 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 15 | 46 | 83 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 12 | 46 | 83 |
Årets resultat (tkr) | 4 | 46 | 83 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 532 | 20 | |
Omsättningstillgångar (tkr) | 1 062 | 778 | 757 |
Tillgångar (tkr) | 1 594 | 798 | 757 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 385 | 381 | 336 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 88 | 88 | 88 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 1 120 | 329 | 333 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 1 594 | 798 | 757 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 4 | 2 | 2 |
Omsättning per anställd (tkr) | 353 | 325 | 257 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 1.1% | 7.1% | 16.1% |
Soliditet | 24.1% | 47.7% | 44.4% |
Kassalikviditet | 94.8% | 236.5% | 227.3% |
Hasta Eco AB ingår i en koncern med 5 bolag. Koncernmoderbolag är Hasta Food Tech AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2023-12.
Bolagets uppgift är att aktivt delta och leda utveckling av framtidens glutenfria mat. Bolaget skall utveckla och förädla konceptet, samt försälja ekologiska livsmedel och idka därmed förenlig verksamhet, samt handel med värdepapper. Bolaget ska även aktivt driva uppskalning av konceptet.